DE LECKERE WEBSHOP

Stel je eigen bierbox samen met onze speciaalbieren of kies één van de pakketten die wij voor je hebben klaar staan. Dan komen wij het bij jou thuis afleveren!

DE LECKERE WEBSHOP

Stel je eigen bierbox samen met onze speciaalbieren of kies één van de pakketten die wij voor je hebben klaar staan. Dan komen wij het bij jou thuis afleveren!

LEVERING

Als je vóór 15.00 uur je bestelling hebt geplaatst, streven we ernaar deze dezelfde dag te versturen. Gezien de toenemende drukte zijn we niet altijd in staat dit te realiseren, maar kan de verzending 1-3 werkdagen duren. Op zaterdag en zondag vinden er geen verzendingen plaats en kan je je bestelling pas op zijn vroegst dinsdag verwachten. Levering van onze bieren gebeurt binnen Utrecht in enkele gevallen door onze eigen chauffeurs, maar meestal en in alle andere gevallen door PostNL. Wij hebben dus niet altijd controle over de levertijd van je bestelling. Als je bestelling uit meer dan één zending bestaat, kan het zijn dat deze twee of meer dozen niet tegelijk geleverd worden.

Voor de bezorging van de bestelling wordt €6,95 in rekening gebracht, tenzij het orderbedrag boven de €50 is. In dat geval is de bezorging gratis. Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt.

Ook is er de mogelijkheid dat je je zending zelf gratis af komt halen. Deze optie is mogelijk bij het afrekenen. Het magazijn zal je informeren wanneer de zending klaar staat.

RETOURNEREN

Wanneer je van je aankoop af wilt zien met of zonder reden, kan je dit binnen 30 dagen na het plaatsen van de bestelling aan ons te laten weten.

Wij verzoeken je om voorafgaand contact op te nemen met ons als je een product wilt retourneren. Het heeft onze voorkeur dat je ons een bericht stuurt via info@deleckere.nl of dat je contact opneemt 030 231 2343 (maandag t/m vrijdag tussen 9:00 uur en 16.00 uur). We verzoeken je om altijd het bestelnummer te vermelden.

Alle geretourneerde bieren moeten in volledig verkoopbare conditie zijn, met uitzondering van bieren die per ongeluk beschadigd geleverd zijn. Als de door jou geretourneerde bieren minder waard zijn geworden door onnodig gebruik of bij beschadiging, kunnen we een vergoeding voor deze schade inhouden op het bedrag dat we aan je terugbetalen. 

We storten de betreffende bedragen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen nadat je hebt aangegeven van de aankoop af te zien terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij de bestelling hebt betaald. Wij kunnen echter terugbetaling uitstellen totdat wij de producten hebben ontvangen of (indien eerder) wij van jou een bewijs van terugzending hebben ontvangen.

Contact

Brouwerij De Leckere

Schaverijstraat 15
3534 AS Utrecht

+31 (0) 30 231 2343
info@deleckere.nl

Ben je 18 jaar of ouder? Om DeLeckereWebshop.nl te bezoeken dien je 18 jaar of ouder te zien. Bevestig je leeftijd hieronder.
0
Winkelmand